Cuzino 106 - ISTORIA UNUI ANSAMBLU REZIDENTIAL DIFERIT!

Dezvoltarea ansamblului rezidențial CUZINO 106 a pornit de la un principiu DIFERIT, o viziune aparte a cuvântului “ACASĂ”. Noi am dorit să oferim viitorilor locatari mai mult decât o simplă locuință.

Cu o viziune diferită, un concept-design boutique, cu o compartimentare generoasă și modernă, cu o poziționare strategică față de punctele de interes, am reușit să construim un asnamblu rezidențial perfect pentru orice familie. Ansamblul se concretizează pe suprafața de 1315,35mp, având un regim de înălțime 2S + P + 2E + E3 RETRAS și dispune de 19 apartamente, pentru fiecare apartament existând posibilitatea achiziționării unui loc de parcare subteran.

 

+
MP CONSTRUIȚI
+
Apartamente
+
MP SUPRAFAȚĂ SupraTERANĂ

Cuzino 106 - Mai mult decât o simpla locuinta!

Cuvintele ce ne definesc cel mai bine sunt confortul, rafinamentul și inovația. Am dorit încă de la început să oferim un spațiu curat, simplu și eficient compartimentat pentru viitorii locatari.

Ne dorim să îmbinăm avantajele și oportunitățile unui stil de viață URBAN cu toate plăcerile și cu bucuria imensă de a locui în mijlocul naturii. De aceea, CUZINO 106 a fost realizat pentru a oferi mai mult decât o simplă locuință. Finisajele de calitate oferă condiții deosebite, iar conceptul boutique cu spații generoase și elegante oferă un cămin familiar, confortabil.

Despre Arhitect

CUZINO 106

 este un proiect semnat PURAN Arhitecture & Design. O companie fondată de un senior, membru al echipei Quattro Design Team, Quattro Architecture & Design, Quattro Design Plus și Creative Graphics.

Companie

formată din arhitecți tineri, creativi și din seniori experimentați, cu o capacitate de înțelegere a nevoii de schimbare. Arhitectura CUZINO reprezintă această echipă, prin unicitate, prin proiectarea unor așteptări mari pentru viitorii locatari și prin o imagine estetică aparte.

Strategy, Mission, Vision

Do you want to be even more successful? Learn to love learning and growth. The more effort you put into improving your skills, the bigger the payoff you will get. Realize that things will be hard at first, but the rewards will be worth it. Many of us have to be reminded that almost everything worthwhile in our lives is hard at first.

Learning to walk was hard at first, but gradually we learned and now it is effortless. The same holds true for our more advanced

Verifica acum

disponibilitatea proprietatilor!